V 38 <3

20 dagar kvar... Shit asså..
Hade så mycket sammandragningar innan så gick och la mig och somnade i 30 min. Mycket behövligt. Va uppe 7.45 idag för jag skulle köra Nina in till stan för hennes katt skulle kastreras. När vi lämnat katten så åkte vi till Gekås. Kändes som jag behövde hur mycket som helst men väl där blev det bara 2 påsar...

På Gekås fick jag sätta mig flera gånger för det kändes som någon högg med en kniv mellan benen på mig. Fy fan så ont det gjorde.. Älskade bebis som gör så mot sin mamma...;)

Ska hem till Nina om en liten stund för våra gubbar ska spela bandy:)

Hoppas hoppas jag kan ha kvar mina naglar när bebis e född.. Kan inte ha korta det går bara inte..:/


30 januari

vart hos nina hela dagen idag:) åkte dit i morse och bort till affären och köpte färska frallor och åt go frukost:)) mums.

när jag satt hos hon så fick jag himla konstigt flimmer för ögonen och världens huvudvärk bara kom.. känndes som jag hade suttit och tittat i en lampa i 2 timmar:( ringde bm och hon sa att jag skulle röra på mig! flimmtret satt i i kanske 10 min och huvudvärken började släppa efter kanske 1 timme... inge kul alls..

när jag kom hem så gick jag ut med hunden och sen lagade jag mat. hemmagjort potatis mos och ugnsbakadfalukorv:) mumma

va på vattengympan igår med.. va riktigt riktigt tung nu.. det som gått så bra alla gånger inann men igår gick det inte alls så bra.. kanske inte konstigt eftersom de som är där är ca i v 26-30.. och jag snart 38....

ikväll blir det till att kolla på familjen annorlunda och chefen undercover:)

ska kanske köra nina till veterinären imorgon med och kanske gekås.. känns skönt att handla på sig lite på gekås nu innan bebis för kommer inte bli kul/lätt att åka dit och handla med en lkiten bebis på ett par veckor...

28 januari

Grattis älskade syster som fyller 25 idag:) kan man tänka sig att hon nu är halvvägs till 50;) va där på kalas innan och åt super god tårta och fika.
Innan det va vi inne i stan och hälsade på pappa och Anna på g punkten. Och sen hälsade vi på Peters mamma en sväng med.

Glömt och skriva att det gick bra hos barnmorskan med. Inte gått upp ett enda hekto på 14 dagar. Himla skönt att inte gå upp så mycket mer. Blod trycket va med bra 105/70. Och bebisen hjärta va på 135 slag /min, vilket va toppen.

Var ju på förlossningen på besök i torsdags:) va verkligen toppen bra. Vi fick se och gå igenom allt i förlossnings rummen och allt sen kolla på BB med. Känns himla tryggt att få sett allt så man kan förbereda sig lite. Hjärtat gillade det med till 100 och sa att han inte alls är lika nervös längre:) känns bra det med:)

Ikväll blir det hemma mys och film med hjärtat. <3


Katt tårtan;)


27 januari!

mitt lilla hjärta vaknade vid 6 idag och hade världens hicka;) hihi han gillar nog inte och ha hicka för han blir helt galen och sparkar och har sig när han får det ;/

trött på att vara snuvig TA MED FAN hela  jävla tiden!!!! vart snuvig konstant i flera månader nu! grymt jobbigt! sen vill jag ju inte använda för mycket nässpray heller så får helt enkelt stå ut! :/

idag har ja och sune vart på kalas hos myse som fyllt 2;) blev kattmatstårta till födelsedagskatten och hans kalaskompisar;) hihi sen bjöd syster på lunch. korvstråganoff och ris med lingon :) mums.

ikväll blir det till att sitta hemma och bara ta det lugnt. imorgon vid 15 ska vi på kalas hos nina som fyller 25 :)


härligt

att bebis vaknade kl 6 imorse och hade världens kalas i magen.! och han vägrade somna om haha! han höll på i över 1 TIMME innan jag kunde få försöka att somna om;) säger bara härligt! <3

har börjat packa BB väskan med. gjorde det igår kväll.. men är absolut inte klar började bara;) i eftermiddag ska jag fika med malin. super trevligt:)

nä ska nog försöka resa på mig och städa köket & toan, dammsuga, damma och vika massa tvätt! härligt att det alltid finns något och göra även om man inte jobbar;) hade inte hunnit och jobba jag hehe;))


V 37 <3

Åå bara 4 veckor kvar:) mån låter mindre med 28 dagar;)

Har vart och passat nellie Fanny och Filippa sen halv 1 idag.. Härligt att komma hemifrån lite:) vi bakade tigerkaka med. Mums.

När jag kom hem va hjärtat redan hemma. Nämnde för han här om dagen att jag ville ha vyssanlull tassar till sängen. Och idag när jag kom hem så hade han köpt det:) <3 blev super super glad:)

Ska hem till pappa sen igen när gubbarna ska spela bandy.. Ska passa nellie:) hoppas Nina kommer kort sen med.


30 dagar kvar <3

shit shit.. verkligen inte långt kvar nu.. men känns som jag skrivit det i de 10 sista inläggen haha!

hade sjukt mycket sammandragningar innan.. aldrig känt av de inann men fick allt igen för det.. de höll på i ca 1 timme innan jag kunde andas normalt igen.. shit det bara tryckte på i magen och neråt bäckenet... huaaa!

nu är allt klart i väntan på bebis ska komma! kläderna vikta och lagda in i hans garderob och allt e klart:) bara och vänta nu:)

va ju på vattengympa igår med. kanon denna gången med. sen efter det åkte ja till anja och vi spelade bingolotto. ingen av oss vann:/ a sjukt trött efter ett gympa pass och alergi tabletten på det med haha! ett under att jag kunde hålla ögonen öppna;) men sov bra inatt iaf:) vaknade nog bara 3 gånger. super härligt..
va rätt trött för natten innan så va jag upp på toa och så 7 gånger.. kunde verkligen inte sova alls...

vart hos anja hela dagen idag med:) super trevligt. va med och badade lille jonathan. det gick hur bra som helst han va inte ledsen något alls:))

ska vara barnvakt från 12,30-16,00 tis,ons och tors. härligt att ha något att göra hehe=P

så ska jag träffa malin och ta en fika med hon på onsdag. och barnmorskan på torsdag och sen på kvällen på torsdagen så ska vi på besök på förlossnigen:) ser fram mot det.. ska nog börja packa BB väskab med. går ju trots allt in i v 37 imorgon... ha det bäst puss hej!

Gekås:)

vart på gekås hela förmiddagen med anja:) super trevligt.
jag fick köpt: skötbord, handduk till den, nappar, tvättlappar, puder, zinkpasta, babyolja, 1 body, 1 par byxor, amnings BH, och sen lite andra bra och ha saker:)

har lagt iordning på toan med skötbordet och blöjor och så nu:) himla mys:)

helt slut efter en dag på gekås.. huu.. skönt att det inte va mycket folk iaf.

ikväll blir det mys med hjärtat.

segt!

idag har det varit en jätte lång dag:/ är hur seg som helst.. har städat och tvättat och rensat idag. hjärtat va hemma vid 14 då åkte vi och handlade och så.

han har nämligen bestämt att han ska laga mat idag:) fläskfilegryta med hasselbackspotatis;) mums mums <3
tror mitt underbara härta börjat förstå att det e riktigt tungt för mig nu. han tar disken och hunden utan problem och ställer upp till 1000 på mig.. känns helt underbart att ha han. skulle inte klara det annars..

han sa en så underbar kommentar innan:) värmde i hela kroppen. han va på lite taskigt humör så sa han att det räcker och titta på mig och magen så blir han bara glad <3 <3

imorgon bär det av till gekås med kusin anja:):):) inte vart där på evigheter känns det som.. va väl där i mitten på dec. så bara 1 och en halv månad kanske men känns som en evighet haha illa!!
ska köpa allt det sista till bebis. ska bli kul att ha allt klart och sen bara vänta på att han ska komma <3 för nu lngtar jag tok mycket..

blev inget!

skulle ju vart på besök på förlossningen nu! sista gången vi skulle träffat alla i föräldrargruppen med.. men hjärtat e jätte dålig så blev inget:( vi får åka dit enn annan dag ist. tråkigt att vi missa sista gången att träffa de andra paren....

lillen i magen skrämde mig lite innan med.. för vid 13 ungefär så hade jag inte känt att han sparkat på hela dagen.. han brukar alltid sparka förfullt hela förmiddagen/morgonen... försökte putta och putta på han men han ville inte röra sig... men efter ett tag när jag druckit 2 glas vatten vaknade han allt till och då fick jag igen för att jag knuffat på han hahah.. blev ju lite extra orolig eftersom jag ramlade igår med.. men nu e han vaken igen:)

åkte till syster nina i morse vid 9 och sen körde jag in hon till jobbet och suttit med hon där ända till 15,30. då körde jag den nya bilen (renån) till pappas jobb så att de kan byta de andra hjullagret. bytte vänster fram förra veckan men nu behövdes även höger fram bytas med..


Shit!

Shit som jag hunnit massa idag. Bytte och strök klart alla gardinerna, har handlat, vart på 2 promenader, duschat blommorna, målat mina naglar, tagit tvätten, putsat alla fönster, tagit disken och lagat mat med.. Hoho så duktig jag känner mig! Helt slut nu ist:(

Nä ska hänga upp tvätten nu och sen ska jag inte resa på mig på hela kvällen..

Naglarna blev väldigt rosa;) fick det nagellacket av Rava i julklapp:)


äntligen!

äntligen fick jag tummen ur att byta gardiner! har gjort det i tv rummet iaf. ska byta i köket och sovrummet snart men måste vila lite imellan... inte samma ork längre.. och så har jag putsat ALLA fönster i lägenheten:) sjukt stolt;)) blet toppen bra!

och när jag skulle ta ner gardinstången i tv rummet ställde jag mig på en stol för att nå, då ramlade jag baklänges ner från stolen:/ och precis bakom stolen stog min crosstrainer som jag ramlade på:( gjorde sjukt sjukt ont:/ man märker verkligen nu att man inte har samma balans som innan man blev tjock.. :/

nä ska ta och fortsätta stryka gardiner nu! kul!! hoppas ni har det kul iaf;)

V 36 <3

Shit! Bara 36 dagar kvar till bf! <3 längtar som en tok. Och att få goda med Jonathan gör ju inte att jag längtar mindre direkt haha..

Ska på föräldrargrupp idag med! Sista gången. Men får träffa gruppen igen på torsdag för då ska vi på besök på förlossningen:) kan va bra att veta hur det ser ut:))

Fick inte bytt gardinerna igår heller! Suck på mig själv!! Städade som en tok hela dagen så hann inte!! Måste putsa fönstrena med så därför det inte blir gjort:/

Åkte till Anja imorse när jag vart ute med hunden och så. Så hon och jag och Jonathan åkte in till g-punkten och hälsade på nina:)

Nä ska kolla till maten nu så att den hinner bli klar till hjärtat kommer hem så att vi hinner äta innan gruppen:) ikväll blir det hem till pappa med Nina,Anja,Jonathan,nellie och Kevin! Gubbarna våra ska spela bandy:) hehe


fixar dag idag!

idag ska jag städa och städa och städa! (så mycket min kropp orkar iaf) är så tok stökigt här! men e väl bara jag som tycker att det är det som vanligt hehe ;)
jag ska iaf stor städa kök och toa, damma hela lägenheten, dammsuga, skura, vattna blommor, plocka undan och lägga saker på sin plats, fortsätta med tvätten och försöka orka och hinna hänga upp de vanliga gardinerna! har ju fortfarande julgardinerna kvar:/

va ju på vatten gympa igår:) det va toppen bra:) himla skönt att få röra på sig ytan att det känns som ryggen går av eller att benen ska sprängas:) det kändes precis som magen försvann  när man gick ner i vattnet! helt underbart:) och kände inte av alergin något alls. jätte skönt verkligen. sen när gympan va slut så satte sig jag och 3 mammor till oss i en varm pool och bara tjatade i kanske en halvtimme:)

näää nu ska musiken på max och jag ska börja städa:)

gravidvattengympa!

jaaaa:) ska på gravid vatten gympa lite senare:) ska bli så härligt att testa på. är ju alergisk mot klor så gick till apoteket i fredags för att köpa allergitablett mot det.
för de jag haft mot det innan får man inte ta när man är gravid. men det fanns INEN allergimedicin alls som man får ta reseptfritt på apoteket! sjukt drygt!
så jag fick boka en tid på vårdcentralen så att läkaren skrev ut en tablett jag får ta! men biverkningarna var att man kan bli jätte trött och det e vad dom vill med tablettrena för de ger ofta dom till barn med klåda så det är bra att de blir trötta och somnar hahahah!! får se om jag somnar i polen kanske ;)

igår blev det ingen myskväll med nelli och hjärtat inte! nellie ville vara med pappa ist och hjärtat åkte på fest så jag va ensam med masa chips och choklad.. mys det med:) pratade med malin i telefonen i ca 45 min hehe:)

Bebissäng!

Jag och nellie bäddade iordning Bebissängen igår:) super mysigt. Hon var så stolt så hihi. Hon sa att Viggo kommer vara så glad att hans moster har bäddat hans säng;) ska hämta Nellie lite senare med så det blir mys ikväll med hon och hjärtat. Lovat att vi ska kolla på gladiatorerna:)

Super trevligt att Anja Morgan och Jonathan vart på besök här idag:)

Vart ju på husvisning idag med:) lite mycket att göra på huset tror jag. Men jag kan ju inte allt sånt. Pappa var med och hjälpte oss och kolla och så och vi ska dit på onsdag igen och kolla vinden.. Får se vad han säger då:)

Det gick bra hos barnmorskan med:) hade iofs väldigt lågt socker vilket jag inte skulle haft.. Men det va ingen fara iaf:) vi skrev en sammanfattning i min journal till förlossningen för nu är det så pass nära att jag kan föda<3


V 35 <3

Bara 6 veckor kvar<3 var ju på föräldrarkursen idag med:) toppen idag med. Idag var vi bara 7 par. Kändes mycket bättre.
Men shit vad jag längtar till förlossningen.. Haha ni måste tycka att jag är knäpp men är så jäkla nyfiken på hur jag kommer uppleva allt och hur ont det kommer göra och bara få uppleva det som alla säger är det största man någonsin kan uppleva:)
längtar som en tok iaf;) kan vara rätt bra ibland att vara så nyfiken som jag är;))

Haft Malin här idag med:) supet trevligt. Vi åkte och hälsa på anja en sväng och sen hem och laga lunch.. Sen blev kvällen efter kursen hos pappa för Peter spela bandy..

Jo skrev ju i ett inlägg att jag nästan hade hela veckan bokad och att jag hade det lugnt på torsdag! Men så fel jag hade! Då var det ju föräldrargrupp.. Och på fredag barnmorska, lördag husvisning och vatten gympa på söndag!! Hoho tur att jag inte jobbar;)


69 MIL!!!

ja så långt har höggravida jag kört på 4 dagar! HELT SLUT nu... men hemma iaf..
åkte ju från mamma innan och fick stanna på vägen hem och stor handla för det fanns ingen mat hemma ! kul! sen väl hemma så började jag att plocka och städa och tvätta duschdraperier och städa toan och dammsuga och packa upp och allt..
fattar inte mig på mig själv! är så trött och har så ont att jag bara skulle kunna lägga mig på golvet och gråta och sova! men vad gör jag! jo städar! fy fy fy. men  nu sitter jag iaf. ska snsrt resa på mig och gå och ta disken:/

tänker ju inte rekomndera att en kvinna i snart v 35 ska ge sig ut och köra så långt som jag gjort! sjukt påfrestande...
men bebis verka gilla att åka bil iaf. för han sov HELA vägen:P

nä ska gå och fixa något att äta nu. bara åte en macka till frukost idag och lite godis..

tack alla inblandade för en toppen helg:)

åmål!

är hemma hos mamma igen. va ju hos emma igår och hos emelie hela dagen  idag:) verkligen super kul att ses igen. skulle vilja hälsa på så många nu när ja är uppe men varken orkar eller har tid.. så nu väntar jag på att man kan hälsa på mig i varberg med;)
längtar inte inte till imorogn när jag ska köra hem till varberg. så drygt att köra 25 mil ensam. och höggravidd till på köpet:/ men men....

nu till veckan känns det som det e full planerat iaf.
måndag: köra hem
tisdag: föräldrarkurs
ondag: säga hej då till anna och rava som åker till thailand i 2 veckor
torsdag: lugnt
fredag: barnmorskan
lördag: husvisning med mitt <3
söndag: vattengympa :)


ska sätta mig med mamma nu och gå igenom mera bebiskläder från oss barn när vi va små:)
och så är hilmar på vinden och letar fram alla kort på mig och nina och malin när vi va små :) ska bli kul och se så man kan jämföra med viggo <3

mamma!

är hos mamma nu=) super mysigt. kom  fram vid 17 igår. va hos mormor igår och hälsade på med. vi va och tände ljus på karis grav med <3. hade ju mauri och elina med mig i bilen vägen upp hit så slapp vara ensam iaf:) längtar inte till måndag nör jag ska köra hem själv!!! tråk tråk!

ska äta lite nu och sen bär det av till bästa emma:) ska bli så kul att ses nu:)
ska sova hos emma med. så morgon åker jag till emelie:) super kul att få träffa hon med:)
sen kommer jag väl hem till mamma igen imorgon och åker hem på måndag. kanke tisdag?!

när jag vaknade förresten och gick ner så va det första jag såg lilla Torsten som hade fångat en super stor fågel!!! gaaaahh! jag gap skrek och "sprang" så fort jag kunde iaf upp och skrek och väckte mauri hahaha. himla trevligt uppvaknande;)

ajajaj

att det kan göra så fruktansvärt ont med bristningar.. tror jag håller på att klia sönder hela magen på mig:/ vaknar till och med i panik mitt i natten att jag kliar och kliar!!!:/

syster rava fyller idag med så ska dit kl 18 på snabb kalas! tänker inte stanna länge med tanke på att malin är där och har halsfluss! nje sån skit vill jag inte ha. speciellt inte när jag åker till åmål imorgon:) japp jag har bestämt mig, jag åker imorgon:)

kände lill killen hicka idag igen:) kännt det riktigt 2 ggr nu:) nina mauri och elina könde (och såg) det med :)
åkte till nina imorse och åt godfrukost. mysigt. sen åkte jag hem till kusin anja och lille jonathan. sen kom carro från åmål dit med så hälsade på hon med:) sen kom hjärtat dit så vi åkte till stan en sväng och sen hem.

himla trevligt att vi hade fin besök igår med;) anja, morgan och jonathan va här:) super mysigt:) hade bakat kladdkaka som vi fikade med.

föräldrarutbildning!

det har vi vart på idag:) kom precis hem. jag tycker det va toppen bra. peter tyckte väl så där... hon förklarade en "normal" förlossning och vi gick igenom andningsövningar och så :) peters barndomskompis va där med med hans tjej:)  de hade tydligen inte setts på ca 10 år se de va kul:) dom är beräknade 3 dagar före oss:)
men tycker vi va himla många! 18 st... vet iofs inte hur många man brukar vara men.. kändes så många..

hoppas hoppas hoppas att jag åker till åmål på torsdag! inte pratat med mamma än om jag kan komma ens men tar det förgivet ;))) hoppas att hjärtat vill med också. men kan förstå om han inte vill eftersom jag har tänkt att hälsa på emelie en dag och emma en dag.. men hade vart så mysigt om han hade viljat följa med ändå.
 och inte så kul för han och vara med när vi umgås tror jag! eftersom  jag och emelie är gravida lika länge så kommer det bara bli bebis prat och gamla minnnen med tanke på att vi inte setts på ca 4 år... och om jag träffar emma så kommer det bara bli massa bebis och gravid prat där med ;) hehe. får se.. är ju rätt tungt att köra 25 mil själv när man e höggravid.. så får se om jag orkar om inte hjärtat ska med.

längtar lite till nästa tisdag när det är föräldrarutbildning igen:)

imorgon ska jag till barnmorskan med:) helt underbart att vi har 2 bilar nu så att jag kan åka in till stan utan att peter ska behöva komma hem på lunchen och hämta mig och krångla..

v 34 idag med <3 bara 7 veckor kvar :):):)

gott nytt år:)

2012 nu då:) ååå nu känns det verkligen inte långt kvar till lille viggo kommer:) <3

firade min första nyår så långt tilbaka jag kan minnas utan asti cinzano... konstigt!
vi va hemma hos pappa vid 17. då målade jag naglarna på Fanny, Filippa och Nellie:) super söta tjejor;) sen åt vi 3 rätters och satt och tjatade. pappa och peter drack lite de;) hehe as kul att se fulla människor när man själv är nykter;) sen vid 1 så åkte vi till nina en sväng. super trevligt där med. 

hade sjukt ont i övre delen av magen igår.. vet inte varför men kanske va för jag satt hela kvällen?! har aldrig haft så ont som jag hade igår. vet att jag brukar gnälla att jag har ont men igår va det fan rekord:/  

det är en himla konstig känsla att känna sig sjukt bakfull fastän jag inte druckit en droppe alkohol på över 8 månader! hahah.. hjärtat e så dålig idag han.. han sover nu så han kanske piggnar till senare :P

RSS 2.0