Sova?

Det här med att få sova/sovmorgon verkar inte passa mig!!! Är jätte trött alltid! Känns inte som jag blir riktigt utvilad någon gång..! Viggo vaknar ju mellan 3-8 gånger per natt och det är ju alltid jag som tar han! Sen vill han ju hå upp mellan 6-7 på morgonen.... VILL SOVA!

Skulle ju haft sovmorgon förra veckan men så väckte Peter mig 9.30 och sa att det kommer folk på kalas om 30 min! Slängde mig då ur sängen för att röja det värsta så att här såg någorlunda ut!!
Sen skulle jag ju hart dov morgon igår men det sket sig med!! Men det va inget som gick att hjälpa. För Rava blev sjuk och fick sova på sjukhuset i Halmstad så min hjälp behövdes. Och jag ställde gärna upp:) tråk bara att det va på morgonen;)

Skönt att gnälla lite! ;)


Sim!

Idag va det babysim igen. Och Viggo va lika galen som vanligt;) Älskade unge.
Viggo har vart med Anna hela dagen innan det med. Dom va på Gekås och stan och så:)

Är så trött så trött!! Men imorgon är det jag som har sov morgon :) ooohjey! Längtar redan till morgonen och få känna den känslan när Viggo vaknar där strax innan 7 och se Peter ta han och jag bara kan somna om;D Underbar känsla.!

Älskar mina pojkar mest! Peter, Viggo och Sune! <3

Det där med att sova liggandes är inte riktigt Viggos grej;)


Jobbigt:(

Va på sjukhuset innan för skulle läns nytt cell prov eftersom det första inte visade bra. Så nu skulle en läkare göra ett mer grundligt prov.
Hon förklarade innan att hon kommer göra ett vanlig cell prov och om hon tycker det behövs, ta ett prov på tappen. Det tyckte hon tydligen att det behövdes, så hon bedövade och tog sedan ett prov på det stället hon tyckte det va lite förändring på. Kändes lite men inte så farligt...
Sen så känner jag bara hur det rinner massa... Blödde jätte jätte mycket:( Va blod över allt:( Hela golvet med så jag fick inte ens gå ur stolen.. Efter en stund när de torkat bort det mesta fick jag klä på mig....
Blev helt illamående och grät en sväng och tyckte det va så hemskt och äckligt..
Kanske inte så kul och läsa detta men skönt att skriva av sig lite...
Läkaren sa att det nästan aldrig hänt att någon blött så mycket... Känns ju kul och få höra..
Provet skulle skickas iväg och ta 3-4 veckor innan svaret kommer tillbaka....
Så fick medicin utskrivet som ska stoppa blödningen. Ska ta 3 tabletter var sjätte timme i 3 dagar... Kommer aldrig mer våga göra en undersökning igen.. Är bland det värsta jag vart med om:(

Nu har jag ont i nedre och övre delen av magen och jätte ont i huvudet:( Så läste på medicinen och på de står det att det kan vara biverkningar av den... Inge kul alls detta...

Och mitt hjärta som fyller 32 idag med.. Stackars han <3 hade lite kalas för han innan i alla fall:) Tack till er som kom.

Köpt en ny vagn idag med:) en Emmaljunga Nitro City <3 ÄLSKAR DEN!!!


Kort bara om dagen:
Vaknade 7.03 drack te och busa och myste med Viggo. Han åt sin gröt.
Åkte till Nina vid 9.45
Hämtade Malin kl 10.45 hon åkte med oss och kollade vagnen som vi köpte. Sen åkte vi till stan och fikade. Gick lite i affärer och jag fick köpt presenter till Peter och vantar, 2 body och 1 par byxor till Viggo. Söta Malin köpte med ett par till Viggo <3
Sen satt jag och Viggo på g punkten och tjatade och fikade till 14.30 när det va dags för läkarbesöket. Lämnade Viggo hos Irene. Tack för hjälpen:)
Tog mycket längre tid än jag tror hos läkaren så missade Viggos baby sim idag men det är skit samma... Sen va det stress hem röjde lite sen kom pappa och alla på kalaset... La Viggo vid 19.46 sen åkte de hem och jag hämtade ner delarna till den gamla vagnen, fotade, och la ut den på blocket. Och nu ligger jag här!!

Förlåt för ett konstigt och rörigt inlägg men blir lite som man känner sig kanske...

Nä nu ska jag ta mitt gnäll och min värk och försöka sova lite...


Går bra!

Det här med att bryta Viggos rutiner på mat går verkligen bättre än väntat.. Va kanske jag som va mer med dom än han;/ Är man jungfru så är man! Rutin rutin!!

Både igår och idag har vi skippat ett mål så nu ätet han kl 8, 13, 16, 20 och någon gång på natten! Så vid varje portion äter han mer i stället:) Bästa unge!

Precis badat han med:) Hela badrummet inklusive mig blev genom blött;)


Fika!

Hade trevligt besök hemma innan. Orena, Linda, Bojan och Milan kom och fikade:) firade Peter lite i förskott för han fyller på onsdag. Alltid lika trevligt när dom kommer och hälsar på:)

Blev bestämt hur vi gör till jul med:) Vi kommer åka till Värnamo dagen innan kul och fira lite jul me dom då och sova där tills på julafton. Sen åker vi hem till pappa:) Kanon!

Fuskat jätte mycket med både träning och mat det sista:( urs urs:/
Har verkligen tappat motivationen helt! Åt verkligen inget onyttigt alls i ca 8 veckor och gick ner ca 1 kg på 2 veckor... Och då gick jag ca 2-3 pw i veckan med...... Och Peter tränar ju med och så och han har gått ner nästan 10 kg! Orättvist! Näää har verkligen gett upp!!!!!


Hemma!

Helt underbart att vara hemma. Och har haft det underbart med.

Så härligt att se Viggo mysa med alla. Ååhh som han gosade med min mormor innan... Så mysigt att se!

Äntligen är min foto vägg klar med. Vet inte riktigt om jag blev helt nöjd:/ får mig ändra några kort..

Skrattade så att tårarna rann nyss! La Viggo för ca 20 min sedan och efter ca 5 min så hör jag bara att han skrattar massa så jag går in och kolla till han. Då sitter han i sängen och har skakat ur armarna ur pyjamasen så han satt och slog och slängde med armarna haha.. La han då ner igen. Efter ca 5 min igen så dunkar det och han tok skrattar... Nä då har han hittat min väckarklocka som står på bordet bredvid sängen. Så han satt och drog i den och försökte få in den i sängen men det va för tätt mellan spjälorna! Som jag skrattade! Går inte riktigt beskriva hur kul det såg ut! ;)

Nä nu blir det dusch och sen sova är skiiiiiit trött!


Malin!

Tack underbara Malin för att du är så go med Viggo<3 Man märker att han gillar verkligen att vara hos/med dig!
Puss till dig!
Jätte kul att få träffat dig hela veckan med:)
Älskar dig lillasyster!

Nyvaken Viggo myser med moster


Kanon

Har det toppen i Åmål.
Va på dop i lördags sov då hos Emma. Åkte till Anja och Morgan på söndag, sovit här sen dess. Va hos natta och hos Mimmi i måndags och hade mamma här på kvällen.
Igår va vi hela dagen hos Emelie och Sigge i Bengtsfors. Jätte jätte trevligt.

Idag hoppas jag på att vi träffar mamma massa..

Ska försöka ändra Viggos mat rutiner när vi kommer hem:/ nu äter han ju 8.30 11.30 14.30 16.30 20.00 och 4.00... Är ett eller två mål för mycket.. Så ska försöka få in 8 12 16 20 och på natten när han vaknar.. Får se hur detta går...

Jätte kul att Viggo och Jonathan leker så bra:) Ja de bråkar i alla fall inte;)


Kryp!

Shit!! Viggo kryper! Helt galet!
Han är bara 6,5 månader.
Misstänkte att det skulle bli så här med min lilla huligan!
Eftersom han vände sig tok tidigt, reser sig mot allt, ställde sig i krypställning och satte sig själv från att han låg på mage jätte tidigt med....

Min prins det!

<3


Morgonpigg son!

Så där lagom kul när Viggo vaknar av Peters klocka 6,15!!!!!! Och speciellt när han vart vaken 2 timmar inatt! Känner att jag gnäller lite men känner art det behövs efter likadana nätter i ett par veckor nu,! Orkar lixom inte mer!!!

Hade i alla fall en jätte trevlig födelsedag igår :) Nina va här hela dagen och hon baka tårta och så hade vi jätte trevligt. Får göras oftare än en gång om året tycker jag;P

Ja och igår så höll jag på och dammsuga i köket och hörde att Viggo vakna (han sov i sin babysitter) skulle bara dammsuga klart ca 1 min och när jag kom till tv rummet så hade han lyckats ta sig ur bältet i babysittern! Så han låg på mage längst upp på den!! Huuua mig!

Vart ska han nu sova på dagarna då? Vill ju inte att han sover i sin säng för tycker att där sover man bara på natten...


Veckan!

Längtar till lördag. För då ska vi på dop i svanskog och sen sover vi hos Emma till på söndag. På söndag åker vi till Anja och Jonathan:) kommer att sova där till på torsdag.
(Känns lättare att sova på samma ställde så att man slipper flytta runt allt. Är rätt mycket man har med sig. Blev ca 30 punkter att packa med till Viggo....)
På måndagen åket vi till mamma! Saknar hon och Mauri och Elina... Ska bli kul att ses och att Viggo får träffa sin mummu..
Sen på tisdagen åker vi till Bengtsfors och hälsar på Emelie och Sigge. Ska bli jätte trevligt att ses:) längtar!
På onsdag blir det till att umgås lite extra med Malin. Vi åker säker till manna en sväng med. Hoppas i alla fall;)
Sen åker vi hem på torsdag morgon. Åker då till Gbg och hälsar på mormor <3
Hoppas på att hinna träffa flera när vi är i Åmål. Tex faster Laila, Mimmi och massa fler:)

Blev visst ett långt inlägg.. Va inte riktigt tänkt;)

Idag är min sista dag som 23åring med!


Bulan!

Mitt barn är FULLT med bulor. Urs säger jag bara! Folk måste tro att man misshandlar han så som han ser ut. (Fast de som har egna barn vet ju hur det kan vara!)
För älskade lilla Viggo ska ju enveten som han är ställa sig mot allt! Tex en gåstol som rullat iväg, bordet med gärna huvudet under samtidigt som man reser sig, soffan, lek lådan... Ja allt helt enkelt. Och jag kan ju inte hålla fast han heller... Ska fixa en skum hjälm till han!

Är fruktansvärt fult men vill inte att mitt lille hjärta ska få så ont när han försöker och kämpar med allt!

Har bara 2,4 kg kvar till inskrivnings vikten med! Hejja Hejja! Har gått ner totalt 12,6 kg. De första 11 kg försvann fort men sen lyckades jag ju gå upp 2,5 kg.. Så sen jag började äta annorlunda och gå lite så har jag gått ner 4 kg. Dessa jävla mamma kilon är INTE lätta att bli av med men tänker fan inte ge mig!

Lägger med en lite kul bild.


Äntligen!

Äntligen har jag hittat det spjälskyddet jag velat ha! Ville ha ett helt vitt vanligt. På Gekås fanns bara ett (enligt mig) fult vitt med massa konstiga sömmar så det såg ut som ett täcke. Och de som finns på Ikea är det massa lodräta sömmar och det vill jag inte heller ha utan vill ha ett helt vanligt vitt utan massa sömmar!

Och har äntligen hittat det på babyhuset! 369:-
Jääääääte fint blev det. Det ja hade innan va beige med djur så när man bädda sängen med vitt så såg det sunkigt ut. Sen va det väldigt lågt och tunt med vilket det nya inte är:)

Suuuuper nöjd!

Åh ja! Nu kan ju min lilla huligan unge ställa sig upp mot saker. Tex gåstolen!!! En si så där 3-4 månader före i utvecklingen! Han hade gääääärna fått vänta ;) men ändå kul att han kan så mycket:)


RSS 2.0