:)

Veckan har verkligen gått hur snabbt som helst.. va på läkar kontroll i torsdag med lillen när han va 5 veckor. Allt va bra med han:) han väger nu 4470 och är 55,5 lång:) stora killen nu ju:)

Va på Gekås i veckan med:) med Peter, Viggo, Nina och nellie:) super trevligt:) lillen skötte sig galant:)

Inatt sov lillen jätte bra:) vi gick inte upp för än 10.30:) ammade han då ock sen åkte vi till pappa och Anna:) så då tog vi oss en promenad ner till 3 toppar:) sen hem och grilla:) super gott verkligen.


åmål!

va visst ett tag sen jag skrev här. har haft fullt upp.
i fredags så åkte jag, Viggo och Nellie till åmål. resan tog totalt 5 timmar. va helt slut när jag kom hem till mamma. fick först köra in till åmål och lämna nellie hos malin och sen ut till mamma i ånimskog.¨
lillen ville inte riktigt sova påå natten. han somnade inte för än kl 2:/ ovant för han att sova borta så inte konstigt. så den natten sov jag ca 4 timmar. sen upp kl 8 för att amma lillen och göra mig iordning. fick ju åka från mamma vid 10 för att åka in till åmål och hämta malin och nellie.

vi 4 åkte sedan till säffle och gick på Jonathans dop. Tack:) han va hur söt och duktig som helst:)
vid 15 så åkte vi tillbaka till åmål och hem till malin och amma lillen igen. sen ner till pizzerian och åt. va ju tvugna att äta mat innan resan ner till varberg igen. så fort vi åte klart så åkte jag viggo och nellie till varberg. fick stanna en gång och amma han men annars gick resan toppen. så segt att köra så långt själv bara...

vi va hemma vid 20.30 på kvällen då blev det bara lugnt och vi kom i säng vid 23. nelllie sov här med:)
sen va det upp i morse och ammade lillen och gjorde mig iordning sen va det dags för dop igen. idag döptes viggos kusin izabell:) super fint va det. och smörgåstårtan va super god :) tack så mycket till er med:)

vi hann tyvärr inte att äta tårta och kakor. för vetärinären i göteborg ringde och sa att peter va tvungen att hämta hunden innan kl 16. men det verkade som att de inte vet riktigt vad det e som e fel med han:/

dags att bada lillen ikväll med:) hoppas att det går bättre idag än vad det gjorde sist..

har fått en bärsjal av Ami med:) den e helt underbar. han somnar direkt han kommer i den:) super mysigt att ha han så nära men ändå ha armarna fria:) tar nog ett tag att förstå den helt ;)


Natten:)

Inatt har lilleman sovit tok bra:) ammade han vid 23 och han somnade ordentligt vid 00. Sen vaknade han inte för än kl 4.15, och kl 8 nästa gång:) helt underbart:) när jag hade ammat klart han vid 8 gick vi och la oss igen. Jag vaknade 9.30 och gick och duschade och sen vaknade han vid 10:) helt otroligt.

Så nu ska jag verkligen fortsätta kämpa att hålla han vaken mer på dagen. Det är verkligen inte lätt;) han blir tik förbannad på mig;)

Mamma gruppen igår va toppen trevlig:) vi va 7 st mammor. Trodde bara det skulle vara massa gamla men det va det inte som tur va:)


Har glömt att skriva tack till underbara syster Malin som fixade om min blogg:) tack tack. Du är bäst!


Bättre:)

Lilleman har blivit bättre:) helt underbart. Han kan gå vissa stunder som han får ont men inte alls mycket. Längtar tills jag får hem bärsjalen som vi får från ami:)

Ligger i sängen nu och ska försöka vila lite. Viggo är med Peter. Är tok trött efter att ha sovit 5 timmar inatt. Men han har inte haft så jätte ont inatt tror jag utan han ville helt enkelt bara vara vaken.. Hehe. Söt unge<3

Ligger på magen nu och det har jag längtat sjukt mycket efter att gå göra:))) Trodde jag skulle sakna magen när jag blivit av med den men det gör jag verkligen inte;) så underbart att kunna ligga på magen igen:) och kunna böja sig ner och allt hihi;)

På tisdag ska jag och Viggo på mammagrupp:) ska bli trevligt. Hoppas att man träffar andra trevliga mammor där:)

Lille Viggo har hittat sin tumme med. Vill ju inte att han ska suga på tummen utan att han ska suga på napp. Bara under kvällen igår sög han på tummen 4 gånger och han sög på den innan med.. Bus unge<3


Min prins<3

Stackars min lille prins. Han har så tok ont i magen hela tiden... Finns inget jag kan göra åt det:( så fort jag lägger ner han så börjar han och gråta... Så får sitta och hålla han och vagga han hela tiden. Han har vart så de sista 4 kvällarna men har då vart lugn på dagen och natten. Men inatt så fick jag gå upp varannan timme och amma han.. Stackars mitt lilla hjärta! Så ledsamt att man inte kan göra något. Maserar magen på han och så men hjälper inte. Ger ju han minifom droppar varje gång innan jag ammar. Hjälper inte:/ så BVC sa att jag ska börja ge han semper magdroppar så Peter köper dom idag så hoppas verkligen dom hjälper han. Men så sa hon med att det kan ta 2-3 veckor innan de hjälper...

Nu sover mitt lilla hjärta. Han har sovit i ca 20 min. Längsta han sovit i dag. Han ligger på en kudde i mitt knä så han vaggas hela tiden. När jag slutar börjar han och gny.. Inte alls likt han.


BVC

Va på BVC innan:) lillen väger nu 4115:) helt tok bra. För en vecka sen vägde han 3800 så amningen fungerar tydligen toppen. Så skönt. Och nu var han 52 lång då han hade växt 2 cm sen födseln:)

Nu ligger Viggo i sängen och sover super gott med sin pappa<3 super mysigt.

Fick mitt nya skal idag med. Med Viggo på. Jätte fint va det:)

Ikväll ska jag åka hem till Nina medans gubbarna spelat bandy.

Igår va jag och Viggo på stan med Anja och Jonathan:) fick köpt kläder som Viggo ska ha på jonathans dop:)


Bad:)

Badade lillen igår. det gick verkligen toppen bra:) sist när mamma gjorde det så gallskrek han hela tiden. Men igår låg han klar vaken med hicka och bara tittade på mig:) super skönt att han gillade det:))) lättare att bada han nu för vi har fått en ställning till baljan så att den kommer i mag höjd:) fick den av pappa och Anna. Tack tack:)

Hängde upp hans barbapappa "mobil" över sköt bordet igår. Han älskade den supet mycket:) när man startar den så spelar den blinka lilla stjärna och snurrar sakta runt:) han följde med blicken den svarta:) super sött att se:))

Ska in till stan någon dag med och köpa finkläder till han:) för vi ska ju på dop om ca 2 veckor så då måste man ju ha finkläder:))

Inatt va han helt underbar. Ammande han vid 10 sen la vi oss. Så vaknade han kl 2 och kl 6. Sen gick vi upp kl 9 :) helt underbart<3

Nu sitter han i babysittern och försöker tvinga sig själv att vara vaken;) så sött att sr han verkligen kämpa för att inte stänga ögonen;))


Lite bilder på Viggo <3






här är han lite mer än 2 timmar :)














hembesök!

i måndags va bvc här på hembesök. hon kom kl 9 på morgonen  så det va bara att sätta klockan eftersom lille viggo inte brukar vakna för än vid 10. det gick jätte jätte bra:)
när vi åkte hem från BB vägde han 3610 så han hade gått ner 155g. och nu vägde han 3800:) så han har gått upp 190g på en vecka:) hon sa att de ska ha gått upp till sin födelsevikt när de är 14 dagar och viggo hade gått över sin med 35g när han va 12 dagar. så det va toppen bra. skönt att få det bekräftat att han får i sig tillräckligt med mat. omöjligt för mig och veta hur mycket han får i sig ju..


han e bara för go lille viggo. här om dagen så la jag han i vagnen för jag skulle dammsuga. han började gnälla lite då. och så fort jag startade dammsugaren och började dammsuga blev han tyst och somnade! sen vaknade han direkt jag stängde av.. haha ;)
han gjorde likadant nu:) tok sött <3 

jätte trevligt att malin va här och hälsade på oss igår:) hon höll viggo i 2 timmar och han bara sov och sov:)
sen på kvällen åkte jag och viggo till nina och hälsade på.
idag kommer jennie hit med:) hon är här om ca 30 min. ska bli skönt med sällskap. lite ensamt nu när peter börjat jobba igen. vart så skönt att ha han hemma..

han har blivit jätte duktig på nätterna med:) han brukar somna vid 12. sen vakna vid 3 och äta och somna om vid 4. sen vakna vid 7 och sen sova till 10:) men idag ville han upp kl 8 så lite olika:)


Viggo gos <3

allt e toppen med oss här hemma <3
det är helt underbart att ha våran lille son här hos oss.

han har vart lite bråkig på nätterna nu..
har sovit mellan 2-4 timmar / natt...
men inatt har jag sovit 7 timmar!!! helt otroligt.
la han på sidan inatt och gosade in han i täcket.

amningen går jätte bra nun med. behöver knappt pumpa längre.
använder iofs amningsnappen än. det fungerar toppen med den så känner inte riktigt att vi orkar kämpa med att vänja oss av med den än.

igår fick min lille viggo sitt första bad med <3 han gillade att bada fötterna men när kroppen kom i va det inte lika kul.

helt underbart att mamma e här med. hon har vart hos oss sen i onsdags lunch.
hon hjälper oss med allt. städar, tvättar, diskar och lagar mat och allt. hon är verkligen guld värd. skönt att slippa tänka på sånt nu när man har lillen och lära känna.

ska passa på att tacka alla underbara som stöttat och grattat oss med.
och tusen tack till nina och anna som va här i tisdags när jag hade sovit 3 timmar på natten  och inte hunnit vila på dagen. så dom va här på kvällen och städade köket och diskade och tog tvätten och städade toan. och jag fick sovit i 1,5 timme med. det va fantastikt snällt.. så tusen tack för all hjälp. 

har postat papprena på vad våran lille son ska heta med. det blir
Viggo Reidar Conny Hedström


RSS 2.0