Toppen :)

Idag har helt enkelt vart en toppen dag:)
Har Kevin här hemma med. Han ska sova här inatt så åket han med Peter till morgonen. Så Peter släpper av han hemma.

Har träningsvärk med sen dansen igår. Hehe;)


2 månader!

Helt otroligt att min lille skit är 2 månader idag.. Kan verkligen inte fatta så fort det gått.. Här ligger han med sina 2 månaders presenter;) Den gröna fick han av sin moster Nina och Micke, och den gula och blåa av oss :)


TUMME!!!

Suck! Nu ger jag upp! Har kämpat emot att han inte ska suga på tummen! Men nu efter 2 månaders kämp ger jag upp.

De 3 sista dagarna har han hela tiden puttat ut nappen och börjat suga på fingrarna, har då tagit bort dom och stoppat in nappen, och han har då vart nöjd ändå. Men idag har det absolut inte gått bra haha.. Han har TOK skrikit tills an fått in tummen och verkligen blivit grymt arg när jag stoppat in nappen...

Förresten så ammar vi nästan helt utan amnings nappen nu med:) tar bara den ibland när det gör för ont:) super skönt att slippa krångla med den. Sen går det typ 30 min snabbare att amma utan ;)



2 månaders kontroll!

Va på BVC innan idag. Allt gick bra. Lilleman har växt precis som han ska.
Nu väger  han 5115 och är 58 cm lång.
Han har rätt så precis växt 1 cm i veckan sen han föddes:) hehe han va ju 50cm lång när han föddes och han va 8 veckor igår och nu 58 cm ;)
Han va med på leende och allt med. Kunde lyfta nacken toppen bra med. Så hon sa att han va bäst på allt tester hon gjorde.
känns super härligt ju. Skönt och få bekräftat att ammingen fungerar som den ska med.

Hade Nina här hela dagen igår med. Super skönt, för hon tog Viggo så att jag kunde få städa. Helt underbart. Hon hjälpte allt till och städa lite hon med ;)
TACK älskade Nina för hjälpen <3

Är tok hungrig med så ska ta en macka för ingen ide att laga mat nu för ska vara på kalas inne i stan om 1 timme.

Viggo fick en kusin idag med:) <3


Dans!

Har vart iväg och dansat i 1 timme nu på förmiddagen:) super härligt! Lär ha världens träningsvärk imorgon. Man dansade ju med sin bebis i bärsele:) Sjukt jobbigt men skönt.

Det va precis att vi hann haha. För ingen av oss vaknade när klockan ringde.. Vi sov så gott så hehe.. Viggo har börjat röra på sig så mycket när han sover. När vi gick upp låg han tvärs över sin säng haha.


Toppen dag :)

Har haft en jätte mysig dag med kusin Anja och hennes lille Jonathan:) Åkte och hämtade dom vid 11.30.
Sen va vi 4 ute på ca en timmes promenad. Jätte skönt:)

När vi kom hem igen så satt vi inne en pytte stund sen gick vi ut och satte oss på baksidan och drack kaffe/te:) satt ute i över 2 timmar supet skönt väder. Båda våra pojkar va super goa. Viggo sov hela tiden och Jonathan sov en stund och sen busade han:))

Imorgon kommer Nina och tar Viggo hela dagen så att jag kan få stor städa hela lägenheten:) längtar tok mycket ju!

Detta kortet på 3männingarna tog Anja ;)


bio:)

Viggo har sovit jätte bra massa nätter nu:) Igår somnade han vid 23,30 och vaknade 4,30. helt underbart.

Ikväll ska jag och Nina på bio=) ska bli jätte kul att komma ut lite.
Men kommer ändå kännas konstigt att va utan lille Viggo men Anna ska passa han så det känns bra ändå:)
vi ska se american pie ;)

Känner mig riktigt duktig nu.) hehe. Hade ammat klart Viggo vid 10 gick då och väckte Peter så han fick ta han så jag kunde hoppa in i duschen. När jag va klar så sa peter att Rava ringt och frågat om ja kunde köra hem hon från Tvååker. Så det gjorde jag. När jag kom hem så tog jag ner duschdraperierna och startade en maskin med tvätt, sen väckte jag Kevin som sovit här och då åt vi frukost. Sen diskade jag och städade köket:) och nu sitter jag här och väntar på att tvätten ska bli klar :)

Va på gekås igår med:) träffade mormor:) Har saknat hon jätte mycket. Malin va med också. Efter det så åkte Malin med hem till oss och myste med oss hela dagen:) Jätte trevlig dag:) Jag och Malin lagade mat igår, vi panerade fisk och koka mandelpotatis. Sjukt gott ;) Men malin tyckte fisken såg så äcklig ut innan den va panerad så hon trodde det skulle smaka skit men hon älskade det:):):):) hejja! 

 Va och kollade på Kevin som spelade innebandy med. :)


Världens bästa

Måste bara skriva att jag har världens bästa son:) Igår kväll ammade jag han vid 23 och han somnade vid 00 sen vaknade han inte för än kl 6:) Helt underbart:) Så länge i sträck har jag inte sovit på flera månader. Hoppas han sover lika bra inatt:)

Han har ju vart förstoppad nu i nästan 2 veckor. Han har bara basar 2 gånger. Men han bajsade sjukt mycket igår och även nu i kväll så hoppas det har släppt på han. Inte kul när han har ont <3

Nä ny ska jag försöka få lilleman att bli trött. Han ligger klarvaken i sin säng och sprattlar och tittar över allt;) hehe

Här är bilden på Bodyn jag köpte i Danmark:)


Vad har hänt?

Jag vaknar knappt längre när Viggo vaknar på natten.. Skit jobbigt.
Inget jag gör med flit.. stackars min lille pojk <3
Hoppas jag bättrar på mig.

Ska till vårdcentralen med lillen sen. Han är så slemmig i halsen:/

Har haft det toppen mysigt i Danmark med. Viggo har skött sig super bra.

Köpte en Me Too body till han för nästan 190 kr.. men det va den värd för den e verkligen SUPER fin;) Sen köpte jag ett par jeans till han med:) Och Anna köpte med ett par jeans till han och en jätte söt pyjamas.

Tänk att lille Viggo på 6 veckor hunnit med resa till Åmål+Säffle, 2 dop, Gekås, resa till Danmak med färjan och nu bilresa till Danmark i 2 nätter och en tripp till Tyskland med:) söt unge <3


mini semester :)

I torsdags så åkte ju jag och Viggo med på Nautca över dagen:) Super mysgt att hälsa på alla gamla jobar kompisar igen:) Han va lite ledsen min lille pojk.. Magen ville inte va med alls.. Men skötte sig galant ändå:)

I lördags så va vi hemma hos Pappa och Anna och åt påsk middag. Super gott verkligen <3

I dag gick vi upp vid 8, ammade lillen då och sen åkte vi och hämtade upp Anna och Nellie så åkte vi och handlade mat till våran mini semester vi åker på imorgon:) Vi ska nämligen till Lalandia i Danmark imorgon:) Vi åker på morgonen och är hemma onsdag kväll igen:) det e Jag, Viggo, Peter, Anna, Nellie och Kevn som åker
Jag och Viggo ska sjlvklart inte bada men vi följer me som sällskap;)




Kan lova att jag INTE saknar denna magen!!! haha
detta är 2 dagar innan han föddes.


Skratt <3

Idag skrattade älskade Viggo:) Nina satt och höll han och skrattade och då härmade han flera gånger. Tok sött <3

Idag är Viggo 6 veckor. Helt otroligt så fort det gått:)))

Fick alla kort jag beställt idag:) det va 120 kort och tog dubletter av alla. Har beställt 13 förstoringar med, de kommer kanske imorgon.

Fick en kostym jag beställt till lillen idag med. Den är sydd i ett helt plagg.. Himla bra så man slipper att tröjan åker upp och så. Helt otroligt söt. Han ska ha den på sitt dop kalas.

Imorgon ska jag och Viggo åka med båten och hälsa på alla:) längtar tok mycket:)


Hemma dag<3

Idag har jag och Viggo bara vart hemma hela dagen. Helt otroligt. Andra gången sen han föddes som vi bara vart hemma en hel dag. Kände att vi behövde detta..
Har hållt på och fixat hela dagen:) dammsugit, plockat, diskat, lagat mat och tvättat alla dynor och kuddar i soffan:) så skönt när den är ren och fräsch:)

Imorgon blir det mamma grupp på förmiddagen och sen på kvällen åker vi hem till pappa och Anna och kollar hockey:) Färjestad MÅSTE vinna för att ha chans på guld:/

Sitter och kollar på BB och lillen sten sover. Ska väcka han om en stund så han får äta kvällsmaten;)


RSS 2.0