tack:)

tack kusin anja för bebiskläderna:) fick massa kläder som jonathan har växt ur:) det va strumpor,en mössa, en pyjamas och 10body:))) tack tack tack. nu har vi verkligen så vi klarar oss:)

ska hem till pappa och anna lite senare med. anna fyller ju år idag:) Grattis;)
ska in till stan om en liten stund och köpa present till anna med:) ha det bra!

Mys

Sitter och myser och längtar i soffan med 20 tända värmeljus:) så mysigt det hade vart att ha en liten Viggo hör med:) hjärtat sover han:)


Kollade igenom bebis kläderna innan med. I storlek 56 hade vi: 4 pyjamas, 6 långärmade body, 2 kortärmade och 6 par byxor:) känns skönt. Så svårt att veta men borde räcka det trodde kusin med:) sen kommer han väl få lite mer kläder:))


Magbilden tog jag nu. V 33 (32+1) börjar bli tok stor nu;)


v 33 <3

då gick ja in i v 33 idag. nu går det allt himla fort... bara 7 veckor kvar.. känns himla konstigt faktiskt. ska bli så underbart att få se våran lille prins. han är så välkommen så. vill inte ha mer bristningar än vad jag redan fått.. gör ju sjukt ont och kliar hela tiden. men bara 7 veckor kvar ju så bara att hålla ut:)

köpte en body och ett par byxor till lillen igår med:) super fint. känns som jag har endel kläder men så svårt att veta hur mycket kläder som behövs ju..
 fick blöjor av kusin idag med. dom är för små för jonathan så vi fick dom ist:) kändes lite mysigt at ha blöjor hemma ;) va och hälsade på anja, morgan och jonathan innan.. så länge sen ja träffa dom.. ska åka dit nu med för min älskade peter sover ;) så ska dit och kolla på film:) mys!


julen

ja då va julen äver även iår.. va en toppen mysig jul hos pappa. vi kom dit vid 14 och åt och sen kolla kalle sen kom tomten och sen åkte vi hem ungefär..
va hos pappa hela fredagen med. först så bakade vi lussekatter och sen knäck, sen va det ju uppesittarkväll:) då kom nina och micke och malin med:) super familje mys..
fick träffat svärfar en snabbis på förmiddagen med.:)

fick ett jätte fint guldarmband av hjärtat med:) fick ett halsband förra julen och nu ett armband i samma serie <3

gjorde min sista dag på båten i tisdags med... känndes skönt. men blev himla besviken på att man inte ens fick en tårta eller avskedsfika eller något alls.... har ändå jobbat där i nästan 4 år... ska bli skönt att vila upp kroppen ordentligt nu inför det som väntar..
 känner inte alls sådana sparkar från lillen längre. nu är det mest knuffar så det börjar nog bli lite trångt kan jag tro;)

jag och hjärtat har städat bort julen idag med. kan tyckas tidigt men skönt att bli av med allt.. och börjat storstäda hela legenheten med. kök och toa och tv rum klart iaf:) sen orkade varken jag eller peter mer så blir till att fortsätta imorgon..

vill upp till åmål och hälsa på snart med... känns som det va evighetersen jag va där nu ju..

Julgranen:)


4:de advent

idag lyckades jag tända 2:dra adventsljuset och har nu även tänt 3:dje och 4:de:) så nu är advetsljusstaken fin:)

hade nellie här igår och inatt:) mysigt. vi klädde granen:)) visste att vi skulle köpa en gran:) lukar helt underbart i hela lägenhetn nu. hade köpt en julgransfot på öb super fin så när vi skulle sätta i granen va den på tok för liten haha så jag och nellie åkte till ica och kolla och den fanns 1 kvar som tur va:)

möblerat om hela tvrummet med:) blev toppen toppen nöjd. hela rummet blev jätte stort. lite mer anpassat att ha bebis här nu. för nu kna jag ha han i vagnen eller på golvet och se han samtidigt som jag sitter i soffan vilket inte gick innan..

har tvättat alla babiskläder nu med;) hänger på tork. täckena och kuddarna är färdig tvättade med. nina som tvättat det för vi har ju ingen torktumlare så hon fick det i gudmors uppdrag;)) jag och nellie öppnade babysittern inann med. va ju tvugna att se hur den såg ut:) super fin va den. och nellie va så söt och låtsades att hon kunde natta lille viggo och gungade i babysittern å så hihi.

så blir det jobb i morgon och på tisdag. de sista dagarna jag jobbar på båten. känns lite konstigt att sluta efter nästan 4 år...

15 dec!

va iväg och jobbade i måndags och tisdags. börjar bli riktigt jobbigt nu:/
sen på tisdagkvällen när jag gick av så åkte jag hem till kusin anja och lille jonathan <3 super mysigt.

fattar mig verkligen inte på försäkringskassan jag!!!! fyllde i massa uppgifter mm och ansökan om gravid penning och skickade in de och pratade med dom om de flesta uppgifterna eftersom jag inte fatta.
men så idag får jag ändå ett brev om att det saknas uppgifter!!! så ska tydligen min arbetsgivare fylla i att jag krävt omplacering och att det inte finns något lättre jobb! det stog ju för fan i blanketten jag skickade in att de bara var för de anställda och jag e ju bara vikarie! båten kan ju inte be någon med ett lätt jobb bli sjuk så att jag kan jobba!! massa suck! ockar inte med massa krångel..
 sen sökte jag från den 22 dec (nu på torsdag) för då är det 60 dagar kvar till bf! men så har dom ju ca minst 30 dagars handläggningstid som INGEN sagt ett skit om!!! åååååååå


va hos barnmorskan idag med. gick bra. hade gått upp 2 kilo sen sist (4 veckor sedan) så det va toppen bra! har sammanlagt gått upp 10kg nu! känns dock som jag gått upp 40.. är som en stor klump bara ;)
alla mina värden va bra och så  iaf:) och lille bebis hjärta lät med bra:) nästa tid jag har är den 4 jan så lite lugnt nu:) mätte mitt sf mått för första gången idag med, den va på 30 vilket var bra:)
 så efter barnmorskan gick jag och jennie på stan en sväng och försökte hitta en jul och nyårsklänning till mig vilket är helt omöjligt:/

3:dje advent

har vart och haft 3:dje adventsmys hos pappa med familjen:) super mysigt med mini julbord:)
(fy på mig och peter!! vi jul pyntade ochh allt till 1:a advent men vi har då inte tänt ett ända ljus i adventsljusstaken...)

jag och min käre peter hade en himla diskussion inna om vi ska ha gran eller inte=P jag vill och han vill inte;) men jag köpte allt en julgransfot ändå! och jag kan lova er att det kommer vara en gran här inna jul ;))

har haft kevin här sen igår. vi bakade lussekatter han och jag sen bakade jag kevin och peter pepparkakor med:) sen så pyntade peter och kevin pepparkakorna så fin så med kristyr ;)

kul och träffa syster malin innan med hos pappa. va ett tag sen.. alla va med hos pappa utom nina, micke och ronja. trevligt ändå:)

tror att jag för första gången innan kände att min lille son hade hicka med <3 kände det bara jätte svagt men vet ju inte hur det ska kännas=P

10 dec

Sitter på firman och har skit tråkigt. Peter och en kompis till han håller på och tonar rutorna på våran bil:) blir så fin så. Lite kul att det ska göras nu minsann när Peter fått sitt körkort;) det var då inte aktuellt att göra det när det va jag som körde;) han e för go <3

När dom är klara ska vi in till stan och handla lite och sen ta med Kevin hem så ska han och jag baka lussekattet:) kanske gör pepparkakor med? Får se vad jag orkar;)


Jag va hos kusin Anja igår kväll med:) super mysigt. Gosade med lille Jonathan och blev ännu mer bebis sjuk än vad jag redan är.. Han e ju så sjukt underbar<3 och så kollade vi på film och tjatade:) måste göras om snart igen.


Fick mig en triss kalender av hjärtat igår med:) skrapade de 9 lotter som vart och vann på 3 av dom:)) 75,25,25:)


V.30 <3

Ja då var det va 30:) (29+2) bara 10 veckor kvar:) börjar kännas lite konstigt får jag erkänna.. Förstår inte men har fortfarande sjukt ont i övre delen av magen?.! Himla konstigt och inge kul alls:/


Var och jobbade i tisdags (i befälsmässen) och i onsdags (i restaurangen). Sjukt ont i hela kroppen efter bara 2 dagar. Inge kul..

Har idag vart iväg hela dagen. Jag och syster Nina åkte till mormor vid 9 imorse sen åkte vi till Ikea och sen va vi och försökte hitta lite julklappar till våra gubbar.. Det va lättare tänkt än gjort... Jag fick köpt några till Peter iaf:)



Känner mig väldigt hängig nu sen jag kom hem.. Men kanske inre så konstigt efter kört till Gbg och tillbaka och gått runt hela dagen... Hoppas jag är bättre imorgon. Ingen aning om vad jag ska göra då men det märker vi:))


magkalas!

tror minsann att min lille pojk har kalas i magen. så mysigt och se hela magen röra på sig <3 ser rätt kul ut=P försökt att få det på film men det e helt omöjligt för så fort kameran kommer fram så slutar han=P


har idag vart hos jennie hela dagen:) super trevligt. kollade på film, åt julgodis och spelade tetris:)) sen kom hjärtis och hämtade mig när han slutade jobba vid 16.


pratade med försäkringskassan innan. pratade ca 1 timme men fattar då fan inte mycket mer för det!? helt otroligt. ska ju försöka få "gravidpenning" eller vad fan allt heter så att jag får gå ledig 60 dagar inann beräknad förlossning. och det är i så fall om ca 2 veckor. får se hur detta går!?

Ajajaj

Gör verkligen ont i magen nu.. En riktig bus pojk jag har i mig som sparkar så.. Hoppas han lugnar sig bara...




Jag och hjärtat har gjort vårtat pepparkakshus idag med:) himla stolta:)




Hjärtat fixade på vinterdäcken idag med:)


Köpt julklapp till mamma idag med:) och till Nina och Micke..


Ska lägga mig och kolla på film ned hjärtis nu <3


yes=)

så skönt bilen gick igenom bestiktingen utan fel:))) ett påpek bara att vi måste "polera" framlampan?! känns underbart:)




vart på gekås idag och köpt de sista julklapparna. hitta dock inget till mamma men vet an annan affär där jag hittar till hon:)



det är så fruktansvärt störande att det inte blir några mellanrum när man tryckt på "enter"?? att allt bara blir en hel lång text.. någon som vet varför eller hur det försvinner? det blev mellanrum i de första inläggen jag skrev??!

 är helt slut nu.. jätte jätte ont i magen har jag med... inge kul alls:/
va ich hälsade på kusin anja och lille jonathan innan med.. en timmer eller något bara.. han låg och sov så sött när jag kom men vaknade efter en liten stund och vägrade sova:)) då blev jag glad iaf så jag fick gosa lite med han:))

fullt upp!

har haft massa att göra känns det som.. i måndags och tisdags jobbade jag hela dagarna. ledig onsdag. då så var jag och gjorde glukosbelastning. det gick toppen bra. man fick ju inte äta efter kl 20 kvällen innan och inte dricka något efter kl 00. så gjorde jag ett blodsocker test på morgonen och då skulle värdet ligga på under 7 och då hade jag 3. så det va jätt ebra. sen skulle man dricka en sockerlösning och sitta där och vänta i 2 timmarför att sedan ta ett nytt blodsockerprov. och då skulle man ha under 10 och då hade jag 6 så det va toppen bra:)) . . jag va klar där kl 11,20 och då ringde hjärat som jag väntat på i evigheter känndes det som. för han hade uppkörning kl 10,45 och han KLARADE DET :) :) :) :) :) helt underbart att mitt hjärta klarade det <3 <3 nu slipper jag köra mer iaf:) himla härligt. sen gick resten av onsdagen åt till att hjärtat körde och så... sen försökte dom fixa bilen med.. det kommer nämligen ingen spolarvätska när man spolar rutorna.. de löste inte det då men hjärtat fick köra bilen til verkstaden idag och fixade det. . . sen har jag jobbat hela dag idag med.:) härligt att ha och göra.. än att bara gå hemma hela dagarna.. blir så uttråkad då. så när jag slutade jobba 18,40 så kom hjärtat och hämtade mig:) könns så sjukt bra:)) . . min lilla sune bus hade namnsdag här om dagen med:)) hihi firade det med en HEL påse blötmat:) dä va hna nöjd kan jag lova hihi:) . . känns förresten som att jag har blåmärken i HELA övre delan av magen.. har verkligen skit ont.. han sparkar så sjukt mycket och hårt så är verkligen helt öm både utan på och inne ifrån magen:( inge kul alls.. hopas han lugnar sig snart lille pojken <3 så mysigt att känna han med men blivit lite för mycket känner jag nu.. . .

RSS 2.0