Hemma!

Nu är hela våran lilla familj samlad igen! <3 Så underbart att Peter är hemma igen och även att jag och Viggo är hemma med. Vi har ju sovit hos pappa sen i torsdags och och Nina igår. Har vart toppen mysigt men det är ändå så att det är borta bra men hemma bäst!

Va på Gekås med Nina och Viggo idag:) Vi va där inne i hela 5 timmar! Haha rekord! Handlade för 1300. Fick massa bra saker. Super söta leksaker till Viggo med, bitring, skedar till han, pyjamas, dukar, linnen, leggins, BH, städmedel och massa mer bra saker. Kan ju inte skriva allt, då hade det blivit ett sjukt långt inlägg;)

Och nu kan Viggo rulla från rygg till mage. Underbara kille. Vaknade av att han låg på mage haha.. Vände tillbaka han på rygg och då rullade han tillbaka 2 gånger till:) Sedan så rullade han säkert 15 gånger till under dagen haha. Det va en super super morsdag present:)

Här är de fin fina kläder Peter köpte till Viggo i Tjeckien:)


3 Månader!

Igår blev lille Viggo 3 månader! Har verkligen gått tok fort.
Va på BVC igår med, så han fick sina första vaccinationer. Stackars mammas lille prins. Han grät så det gjorde ont i hela mig :(

Han väger nu 5960 och är 60 cm lång! Stor kille nu :)

Ikväll åker vi till Pappa och Anna och är där till på måndag. För Peter ska med Kevin till Tjeckien så jag och Viggo vill inte sova själva.. Hehe ;)
Ska sova en natt hos Nina med, super mysigt:)

Blir kanske Gekås imorgon med!
Och så blir det till Babyhuset och köpa en BUMBO :) Äntligen... Och så måste jag köpa nya nappar med:)

Kommer sakna min Peter tok mycket. Men hoppas att han får det kul där nere <3


Mys


Mys dag!

Idag har vi bara myst:)
Dagen börade helt fantastikt med för va så utvildad. Lille Viggo somnade vid 22 och vaknade första gången kl 5:) Ammade han och sen somnade vi om i 3 timmar TILL! ojojoj e super glad!
Väl uppe så myste vi massa i soffan och i hans babygym.
Sen kom vaktmästaren och bytte handfatet och grisade ner hela toan! Jippi.!

Det har ju vart helt underbart väder idag! ca 30 grader hela dagen så jag och viggo har legat ute på ett täcke nästan hela dagen. Har ju inget parasoll till han så jag tog ett paraply  :P haha Uppfinniga jag!
Och nu så tok åskar det och blixtrar för fullt...


En natt i Halmstad!

Igår kväll hade lilla Viggo helt sjukt ont i magen:( Så vi ringde och kollade och de sa att vi skulle åka in till akuten. Efter ca 2 timmar där så skickar de oss till Halmstad. Han hade ju inte bajsat på drygt en vecka men det brukar han inte göra men han har inte haft så ont innan. Han har alltid lite ont på kvällen men det går alltid att trösta han men det gick inte igår.. I bilen på väg in så tvär somnade han och va sedan hur glad son helst;)
Väl nere i Halmstad så tog de massa prover och så. När klockan var 03.03 så kunde jag lägga mig... As trött nu efter 4 timmars sömn på ett obekvämt sjukhus...
Nu är vi på väg hem och lillen mår bra. Han bajsade imorse:):) Dom sa att det var kolik. Och det har han ju haft sen han föddes med igår va det super mycket... Men nu e han bra i alla fall:) <3

Lider verkligen med de familjer som bor på sjukhus till och från halva barnens liv. Följer en blogg om en helt vanlig familj i Varberg som pojken på 9 år har leukemi... Det är ett återfall i sjukdomen, en behandling tar 2,5 år och de har nu börjat om hela den behandlingen. Är en sjukt bra blogg kan jag lova. Tårarna rinner varje dag jag läster om de olika behandlingar de ger han:( Läser om hur hela familjen får kämpa med detta och hur dåligt pojken mår:(
Och här sitter jag och gnäller över en natt.....


Duktiga jag!

Känner mig toppen duktid idag!
Vi gick upp kl 8 (rätt ofrivilligt). Åt och så.
Kl 10 började mammadansen. Sjukt jobbigt va det idag,
så lär ha världens träningsvärk imorgon...

Sen in i duschen genomsvett som jag va.

Sedan satte jag Viggo i sin babysitter och började sy. Lagade 7 par leggings och sydde ett påslakan och örngott til Viggo. Sydde det av ett tyg som jag hade när jag va bebis. Massa Musse och Mimmi bebisar på :)

När ja va klar med det så tog jag och Viggo oss en promenad till Ica och köpte lunch. Sen lagade jag lunchen med;) Idag blev det korvgryta och makaroner. (Annas goda recept)
Efter lunchen blev det såklart massa underbar disk som jag diskade upp.

Har startat en tvätt med som jag ska hänga upp nu. Har även klippt sönder en bäddmadrass och lagt i Viggos vagn för den va himla hård tyckte jag. Men nu e den mjuk och skön :)

Klapp på axeln på mig själv ;)


Smeknamn

Viggo kallas:

Av Peter: Pipenicke
Av Mamma: Viggoliten
Av Anna: Viggos
Av Sandra: Viggis
Av Nina: Viggogo
Av mig: Hjärtat ;)

Ett kärt barn har många namn! <3


Åmål!

Har inte hunnit blogga något de senaste dagarna ju... Jag och Viggo är ju hos mamma och hälsar på:) Har vart här sedan i onsdags.

Igår va vi och hälsade på Emma, Kevin och lilla Lucas. Jätte mysigt. Lilla Lucas va tok söt och pytte liten. Bara 3 veckor, kan verkligen inte minnas att Viggo vart så liten...

Imorgon åker vi till Emelie och Sigge och hälsar på. Ska bli super kul att få träffa hon och hennes lille bebis med:)
Bara massa mys hela veckan!

Sen åker vi hem på måndag igen. Saknar min Peter tok tok mycket. Synd att jag inte kan dela på mig!

Och lilla Viggo har börjat skratta nu med när man leker med han. Helt underbart låter det. Ska försöka få en film på det:)


Tok!

Ja så här kan man också somna om man känner för det! Det roliga är att vi satt och lyssnade på youtube och sjöng Pippi låtar och så haha! Så kul tyckte han att det va ;)


Grimarser ;)

Va på kosläpp igår med Anna, Nellie, Ella, Filippa och Fanny :) Super mysigt. Efter det åkte vi alla hem till oss och gjorde våfflor och fikade.
Är tok förkyld med.. Inge kul alls kan jag lova. Känner liksom att jag inte har lust att vara sjuk ...
Idag va det tänkt att jag skulle vart med Anna till Gekås men år tok mycket sämre än igår:(

´Min lille tok unge övade sig på att göra grimarser igår ;)

image description


image description


image description


image description

RSS 2.0