Somnade!

Så här somnade hjärtat under tiden jag va i köket och diskade! Hur sött som helst. <3


Trevligt!

Haft en super trevlig kväll hos pappa och familjen:) Pappa grillade, för min del blev det kycklingfilé, potatis och rödbetssallad! Mums!
Sen blev det fotboll. (fast är inte så intresserad av det men trevligt)
La Viggo för natten hos pappa med och tog med han hem sen och det funka bra. Han sten sov när jag satte han i stolen och när jag la han i sängen och så:)

Linda och Irene va här och fikade innan med (jag nellie och Fanny bakade jordgubbarårta) super gott. Jätte trevligt va det. Men är i chok att Milan som är 8 veckor yngre än Viggo är större!! Där är verkligen bevis på att alla är olika!

Nu lägger jag Viggo nästan vid fotändan på kvällen. Då på något sätt så drar han benen under magen och drar me armarna och skjuter ifrån så det slutar med att han ligger längst upp i sängen... Början till kryp det där och det är inte ok när han inte ens är 4 månader! ;) älskade barn!


Förkyld son!

Helt otroligt hur mycket snor en sån liten näsa kan producera haha;)
Igår gav Peter han flaska för första gången med. Super mysigt, och jag börjar inse att det är rätt skönt att i inte hel amma med!

Här är den söta adidas dressen han fick av sin moster nellie och de söta skorna puma "skorna" från oss :)


Fjällbacka!

Har vart i stugan i fjällvana. Alltid lika trevligt. På något konstig sätt så känner man sig så utvilad men ändå sjukt trött. Va och handlade kläder igår med. Fick dom av världens bästa pappa. Tack tack pappa! Jag fick 2 puma tröjor och byxor son hör till. Super fint va det.
Moster Nellie köpte en adidas dress till Viggo. Super super sööt!
Köpte även ett par puma skor till lilleman. As tuffa men de va typ bara tyg skor så de är ju bara för att vara söta!
Ska ta kort på det sen när vi kommit hem. Är på väg hem är i Göteborg nu så hemma snart. Kan ändå inte släppa uttrycket "borta bra men hemma bäst"!

När vi kommer hem blir det till att sätta på Sune tratten igen och så får han än en gång äta medicin eftersom tån som opererades på han för 3 veckor sedan inte läkt än.!.!

Visar min fina arm med! Vet inte va detta är men kliar inte och känns inte heller. Vi tror att det kan vara från min kofta men vet inte??!!


Stan!

Vart på stan nu med Viggo och Anna:) Super trevligt. Fick köpt en klänning till mig jag ska ha på Viggos dop. Till Viggo köpte jag 3 st dreggel lappar, 2 par byxor, en body och 4 par strumpor. Och Anna köpte en body och en super söt jacka till han. Tack:)
Fast dreggel lapparna är från Jeanette. Tack till dig med:)
Köpte student present till Hampus med..

Ger Viggo lite ersättning åå kvällarna med. Fungerar jätte bra.


Humm

Inte skrivit på super länge nu.. Tappat lusten lite till att skriva blogg! Känns som det e skit samma. Allt som man skriver här vet att ändå via Facebook!

Men lille Viggo kan vända sig från rygg till mage nu i alla fall:) Vaknade till det på morsdag<3

Ikväll blir det hem till pappa och fixa iordning nellie och hennes kompisar inför disco;)
Ska även då skriva ut baksidan på dop inbjudningarna.. Blir finare än att skriva för hand:) Så då skriver jag ut och limmar på på baksidan:) Har beställt kort med Viggo på:) super sööööta!


RSS 2.0