Viggo magen!

 


Tröskel!

Viggo är så söt när han ska gå ut i köket med gåstolen.
För mellan hallen och tv rummet är det en liten tröskel. Och när han ska över den så åker han fram märker att det tar stopp. Backar då ca 4 steg och tar fart och kommer över!
Så jäkla sött!


Lek!

Viggo har kommit på en egen lek! As sött. Jag sitter i soffan med hans lek kista med leksaker, han sitter i gå stolen. Han kommer till mig och hämtar en leksak går ett eller två varv i rummet. Går sedan bort mot hallen (så långt bort som möjligt från mig) och släpper leksaken på golvet och kommer till mig och hämtar en ny. Och så samma sak igen. Haha underbara unge!


Mys!!

Igår sov Malin och Mauri här och inatt sov loppan här. Mys mys mys. Och idag kom Irene, Linda och Milan med:) Verkligen kul och se barnen. Viggo va väl lite väl hårdhänt kan jag tycka;) Milan kan inte riktigt försvara sig än... Tyckte allt lite synd om han men han får ge igen när han kan;)
.………….....................................................................................

Lagade korvgryta innan. Kokade makaroner till loppan men kokade blomkål till mig i stället:) så åt bara blomkålen och korvgrytan. Till middag tog jag korvgrytan och la i en halv paprika. Super gott;) Fuskat lite med att inte promenera de senaste dagarna men ska komma igen snart igen.
..............................................................................

Imorgon blir det på förmiddagen lunch med Malin på stan. Ska bli jätte trevligt inte träffats på evigheter. Ca 8 månader sedan vi sågs... Efter det tar jag och Viggo oss en promenad till sörse och hälsar på Jennie och väntar på att Peter slutar kl16.


Köpte en ny gåstol idag med:)


Peppa!

Måste bli bättre på att säga peppa peppa ta i trä! Tror verkligen på det. För för ett tag sedan pratade jag och Anna om hur ont nagel trång gör och sa då att jag aldrig haft det... Och vad hände efter ett par dagar? Jo jag fick det!!! Och igår skrev jag och Emelie med varandra och kom in på hur våra bebisar mått av vaccinationerna. Och skrev då att Viggo inte blivit dålig och att han aldrig haft feber. Och vad hände efter några timmar? Jo Viggo får 38,6 i feber!!! Peppa peppa!


Båten!

 
I
 
 
Idag har jag, Viggo och Nellie åkt med på Nautica. Super mysigt har det vart. Va på bio där i morse men efter ca 20 min tyckte viggo det va tråkigt så han började prata massa så vi gick ut ;)
Vi va även på bryggan och kolla läget. Nellie kommentar : - Men Mia vi är ju inomhus? En brygga är ju utomhus eller? Goa unge <3
Viggo va jätte go hela dagen med!
 
Nellie köpte både glass och massa godis och drack massa läsk men jag tog inget av det! HEJJA mig nu jävlar ska alla mamma kilo + lite till bort. Och till lunch va det fisk remoulad och potatis. och jag åt bara fisken, remouladen och sallad:) Hejja hejja! Blir faktiskt lite stolt att jag klarar det <3
 
Viggo älskar att ligga på gräsmattan och dra i gräset :)
 

BVC idag!

Va på bvc innan. Viggo fick sin vaccination. Duktig kille måste jag säga, han sa knappt ett ljud. Nu väger han hela 8400g och är 67 cm lång.
 
Har förresten börjat gå ut och gå endel och äta lite mer nyttigt. Inte till 100 men lite bättre iaf. Har gått ner 1,5 kg och 3 cm runt bysten, 6 cm runt midjan och 4 cm runt magen:) Känns toppen bra!
 
Har framkallat lite kort nu med. 428 kr. Svin dyrt ju! va bara 2 månade sedan jag beställde ju.... Men det är det värt <3
 
Nu äter han lite mer mat med. Varje morgon får han gröt med någon god frukt pure till och vid 17,30 så får han någon annan pure typ majs och potatis och så :)
 
´Han älskar att gunga på sitt plan han fick i dop present:) Så
är han på dåligt humör sätter han han bara på den ;)
 
Gott med gröt ;)

RSS 2.0