viggo


viggo


viggo


viggo


3D ultraljud avklarat!

ja då nar vi vart på 3 D ultraljud i göteborg. lille viggo va helt frisk och kry och han vägde 1250g. skönt att få veta att allt va bra iaf. sen bekräftade hon att det e en liten pojk. när man gör 3D så ska man kunna se hela ansiktet och verkligen se hur bebisen ser ut men det gick inte idag:( för vår lille son va alldeles för envis för det. han låg med båda armarna framför ansiktet och vägrade ta bort dom. både jag och sköterskan försökte med allt för att han skulle flytta på sig med det vägrade han...:( lite tråkigt faktiskt.. gått och väntat i flera månader på att få se han men nej då det ville inte han att vi skulle få göra.. svänge in på freeport innan ultraljudet idag så hjärtat fick köpt sig en vinterjacka, en tjocktröja och ett par byxor. hängde upp julgardinerna innan med:) men bara i köket och tv rummet, tycker det räcker:) blir lite för mycket med julgardiner i alla rum. väntar bara på att vi ska ta ner allt julpynt från vinden inte gjort det än. hoppas på att det blir gjort imorgon:) nä nu ska vi ut och äta på big boys med pappa,anna,nina,micke och tesan tror jag det va med.. sen blir det hem och bara mysa.

3D ultraljud <3

japp på lördag ska jag och hjärtat på 3D ultraljud i göteborg. ska bli så spännande och få se vår lille pojk <3 kostar dock 1500 men det e det värt:) jobbat igår och idag. känns bra men e lite slut i kroppen med tanke på att jag i tisdags storstädade lägenheten i 5 timmar sen jobba onsdag och torsdag. men det e lugnt för nu jag ledig i 3 dagar sen det blir jobb på måndag, tisdag och torsdag. och på onsdag ska jag på "glukosbelastning"... känns inte allt för spännande men måste göras.... och sen på fredagen så blir det till att besikta bilen så fullt upp nästa vecka...

Mys

Sitter i soffan och kollar på tv med hjärtis och så kom min lilla älskade Sune och la sig hos mig:) mys mys.

Va på långpromenad med Anja och Jonathan innan mys det med:) va på långpromenad igår med med fast själv med hunden... Ångrar nu att vi va på promenad innan för nu har jag ont i HELA kroppen:( men går nog över när jag hoppat in i duschen som jag tänkt att göra nu:)

Måste bara skriva grattis till mitt hjärta som idag klarade sin upp skrivning:) så stolt jag blev och helt överlycklig:)))

Längtar till på lördag när vi ska upp till Göteborg på 3D ultraljud:) himla coot.. Lovar att lägga upp bilder:)
Puss och kram


städaaaa!

känns som jag städat hela hela dagen.. storstädade hela köket sen fick jag för mig att göra potatis, blomkål, broccoli, morot och köttfärssoppa så efter det va köket skitigare än innan jag storstädade det så det va bara att sätta igång igen... har tvättat hela dagen med. evighetstvätt. hunnit dammsuga 2 gånger redan... så blir det när det bor en katt och en hund här som bara fäller och fäller....
va inne i stan en sväng innan med hjärtat! han skulle övningsköra lite. så grymt duktigt han är mitt allt:)

sen va vi en snabb snabb sväng till nina och micke för att se om micke kunde fixa våran bil.. men det gick tyvärr inte.. den funkar eller så men det kommer ingen  spolarvätska när man trycker på knappen.. hummm konstigt detta...

hade nellie som sov över här igår. underbart att hon vaknade kl 8..;) igår så åkte vi 3 in till stan och kolla lite affärer och åt lunch och glass:)
sen åkte vi hem och kollade en film och målade nellies och mina naglar:) duktiga vi;)
 när nagellacket hade torkat ringde kusin anja och sa att vi gärna fick komma och hälsa på hon, morgon  och lille jonathan:) yes.. han e ju bara för underbar den lille pojken<3 matade han med  flaskan och nanade han. helt underbart mysigt.. längtar inte lite mindre till vår lille bebis kommer nu...

nu känner jag verkligen sparkarna hela tiden och de har sedan ca 1 vecka tillbaka sparkats jätte mycket typ precis under brösten.. så högt upp!. och de sparkarna kan kännas lite=P när han verkligen sätter igång där inne så ser man hur hela magen rör på sig=) kan inte sluta titta på magen då =P så himla mysigt att se:)

nu e tvätten och disken klar så ska å ta den nu:) ha det bäst

hem till far!

ska hem till pappa nu:) eller rättare sagt när jag fått väckt peter. försökt att väcka han i 20 min nu..
då blir det kina mat och hockey:)

jag och hjärtis va på gekås innan:) han sa att jag fick handla precis allt jag ville:) och det gjorde jag med.. hihi
men det blev inte så super mycket med tanke på att jag vart där 2 gånger den senaste månaden.. men det blev massa saker till bebis=) 3200 gick allt på...
fick köpt täcke till vagn och säng, kudde til vagn och säng, 3 påslakanset till sängen, 3 dra på lakan, 1 påslakanset till vagnen, spjälskydd, 2 speldosor, en babysitter med en sån leksakbåge, filt+snuttefilt, en barbapappa mobil till sängen och kläder:) känns helt underbart att ha handlat såpass mycket redan. men vet typ att alla är emot att man ska handla såpass tidigt men orkar inte bry mig mer om vad alla andra tycker och hur de väljer att göra...;)

va hos barnmorskan innan med.. gick jätte bra. alla mina värden var bra och bebisens hjärta va med bra:) hade visst gått upp 2 kilo till:/ men men...


nä nu ska jag åka till pappa. ha det bäst


v 27




japp då va vi i v 27:) känns underbart:)
är hemma nu efter en hel veckas jobb. känns helt underbart det med ;)
lille Viggo har på kvällarna när jag gått och lagt mig på båten vart helt vild i magen. han har sparkat som en galning jätte mycket.. igår när jag sov hemma med min peter så sparkade han inget alls. skit konstigt.. måste va något att viggo känner på sig att jag inte gillar att sova själv på båten utan att jag mår bättre av att sova hemma med min peter <3 <3


igår va jag hemma hos kusin anja och lille jonathan:) super mysigt. va där under tiden gubbarna våra spelade bandy:) vi kollade på kär och galen=) mysigt program..

har fått hem massa papper från försäkringskassan nu. himla massa krångel med papper som ska fyllas i hit och dit..

idag blev det sov morgon till 9:) väldigt behövligt efter ca 5 timmars nattsömn i 7 nätter ombord. när jag gick upp hade hjärtat kokat ägg ohc dukat fram frukost:) mys. sen röjde jag lite och efter det åkte jag till nina och  älsade på. jossie och ruth va där med:) nina gjorde spenatsoppa.. sa till hon att jag inte vet om jag gillar det för inte ätit det sen skolan.. och jag gillade det verkligen INTE:/ kändes lite taskigt men kunde inte äta det...

imorgon blir det hem till Jennie=)

nä nu ska jag fortsätta kolla på bonde söker fru;) hej hej

tack:)

tack min älskade lillasyster Malin=) tycker min blogg blev toppen fin :) <3

sitter på båten lite smått förkyld. det va värre igår så hoppas det bara blir bättre nu:) ska snart gå upp och ta fram lunchen. ska bara samla ork;)

har jobbat i 3 dagar nu så bara lördag, söndag, måndag, kvar sen åker jag hem på tisdag:)
hoppas bara då att syster nina kommit hem från åmål så att vi kan ha våran syskon kväll vi alltid har på tisdagar när våra gubbar spelar bandy:) blev inget förra veckan får då kunde inte hon och nu i tisdags kunde inte jag för jag gick ju på och jobbade så hoppas hoppas att hon är hemma på tisdag:))

magen växer för fullt och har haft fruktansvärt ont i ryggen i 2 dagar nu! känns inte ok alls.. men det e väl sånt som hör till...

längtar hem tok mycket till min älskade peter. inge kul alls att vara ifrån varandra på detta viset.. men ska ju (förhoppningsvis) bara jobba 6 veckor till och det hinner inte bli så många pass ombord så bara att stå ut:)
 
nä nu måste lunchen fram.. ha det bäst

=)


..


fixar =)

håller nu på att fixar med mias blogg, därav dessa korta och udda inläggen! / malin

jobb jobb jobb.

japp då va väskan packad och redo för en hel veckas jobb. går om bord på båten ikväll och är där ända till tisdagkväll nästa vecka... ska jobba i befälsmässen så rätt lugnt slipper stressa å så iaf:)
va ett tag sen jag jobbade en hel vecka har mest jobbat dag tur eller bara några dagar det sista så ks bli kul och se hur annorlunda man orkar nu =P

bebis har sparkat för fullt hela dagen idag  och hela kvällen igår. kan tro att han aldrig sover=P så mysigt att känna han. än så länge iaf innan det börjar göra ont av sparkarna=)

älsklingen e på körskolan  nuoch det hade tydligen gått toppen bra som vanligt. han hade gjort 3 teori prov och fått 70 rätt av 70 på alla 3 test:)så stolt man blir då:) hihi. längtar så sjukt tills han får sitt körkort:)

är i v 26 idag med förresten:) helt underbart att läsa att bebis har stora chanser att överleva om han skulle födas nu. vilket jag absolut inte hoppas på att han gör han får jätte gärna vara kvar hos mig ända till 20 feb <3 tänk att han är hela 35 cm lång.. helt otroligt :)

inte mått så himla bra det sista nu så hoppas att jag kommer må bättre när jag kommer hem igen.

ha det bäst alla

våran vagn :)


bebis =)


gjorde det ändå!

trodde aldrig om mig själv att jag skulle skaffa en blogg.. men har kommit underfund men att det kan va rätt bra sätt att skriva om mig och bebis i magen. blir lite tjatit att skriva om allt på fb så jag gav upp till slut.

är som jag skrivit gravid. är idag i v 25. (24+6) bebis e beräknad till den 20 feb 2012 (enligt ul), räknar man från ägglossning är det den 29 feb.
har varit på ett ultraljud och allt va toppen med han. ja det e en han :)
han kommer troligtvis få heta Viggo:)

jag har hittils haft en välgit lätt graviditet. inte vart illamående eller haft massa symptom eller så så det känns väldigt skönt:) det enda är att det e lite svårt att sova men det e inget att gnälla över.

kommer att lägga upp lite bilder både på bebis och mage osv..

hoppas nu bara att jag fortsätter att skriva här hihi. förväntar mig inga läsare eftersom jag själv inte läser bloggar men =P hihi
ha det gott

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0