Fullt upp!

Shit säger jag bara!
Har verkligen haft fullt upp dessa dagar jag vart och passat Nellie.
När jag hämtade hon på skolan i torsdags så åkte vi och handlade. Fick fixa saker till G-punkten och till kiosken och sen fick jag handla massa mat hit till huset med.. Sen kom vi äntligen hem efter 4 timmar. Då blev det till att bädda rent, fixa fram extra säng, ta disken, soporna och så.. Helt galet trött efter den dagen!!

I fredags så hämtade jag Nellie 12.40. Då åkte vi hem och kollade till Sune och så. Sen bar det av till stan för Nellie skulle ha nya skor. Och så blev det en body och 2 par byxor till Viggo med. Och en fika på stan. Sen in på Coop för att handla till kvällen och så. Sen fort hem för att Viggo skulle äta 16.. Sen kon Fanny och Frida kl 17 för då var det dags för sminkning av tjejerna inför deras halloweendisco... Nellie kom hem efter ca 30 min.. Sen blev det till att laga mat. Blev kyckling filé med gräddsås och gratäng.! Sen blev denne snabbis dammsugning! När Nellie gick och la sig så va hennes täcke blött så raggarn hade pissat ner hela så det blev att slänga fet i tvätten och leta fram nytt och bädda rent!!!
Och film kväll med hjärtat, Rava och William!

Dig va det upp kl 7 men Viggo och Nellie! Iväg på sim skola med nellie! Slut vid 10,45 då åkte vi till stan och bytte byxorna till större storlek! Sen till lekstugan för bus i 3 timmar. Hem och röja lite sen bakade jag,Nellie och Fanny. Sen hann vi med lite lek med Viggo sen disken. Lagade mat med. Idag blev det spagetti med köttfärssås..
Jävla raggarn med förresten!! Så fort han skäller så vaknar Viggo:( AS jobbigt:( Viggo va jätte trött innan och fick han äntligen att sova.. Efter 10 min drar raggarn igång. Fick han till att somna om. Efter 2 min så drar han igång IGEN!!!! Då gick det inte att få han att somna om igen.. Och allt detta va ju så klart medans jag försökte laga mat och Peter va iväg!! Underbart!
Sen hade jag lovat att Nellie skulle få bada med Viggo! Så så blev det.. Mys! Nu sitter jag och Nellie och kollar film och Peter och Viggo sover..

HELT SLUT HELT ENKELT!! Ska lägga mig snart. Hoppas bara jag kan somna...

Men gillar det ändå. Så missförstå mig inte. Men är verkligen trött med bra anledning ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0